Skydrive Pro

Mikä on SkyDrive Pro?

SkyDrive Pro on yrityskäyttöön tarkoitettu kirjasto, jonka organisaatio saa käyttöönsä tilatessaan Office 365:n SharePoint Onlinen tai SharePoint 2013:n paikallisen asennuksen yhteydessä. Huomaa, että SkyDrive Pro ei ole sama asia kuin SkyDrive.

Tietoja SkyDrive Pron käyttämisestä

Voit järjestää ja tallentaa työssä käytettäviä tiedostoja SkyDrive Prohon. Kaikki SkyDrive Prohon tallennetut tiedostot ovat oletusarvoisesti yksityisiä. Poikkeuksen muodostavat kaikkien kanssa jaettavaan kansioon sijoitetut tiedostot. Voit kätevästi jakaa tiedostoja ja käsitellä tiedostoja yhdessä organisaation muiden työntekijöiden kanssa. Voit myös synkronoida SkyDrive Pron tietokoneen kanssa.

Jos olet kirjautunut sisään Office 365 -palveluun, asiakirjojen jakaminen myös organisaation ulkopuolisten kumppaneiden kanssa voi olla mahdollista, jos organisaatio salli ulkoisen jakamisen.

Office 365 varaa 25 gigatavua henkilökohtaista tallennustilaa sivuston sisältöä varten. Jos SkyDrive Pro -kirjastot sijaitsevat organisaation SharePoint-palvelimissa, varattua tallennustilaa voi olla jokin muu määrä. Saat lisätietoja SharePoint-järjestelmänvalvojalta.

Voit käyttää SkyDrive Prota valitsemalla SkyDrive (SkyDrive Pron lyhyt nimi) SharePoint- tai Office 365 -sivun ylätunnisteessa.

SkyDrive-asetus

Jos haluat lisätietoja tiedostojen luomisesta tai lataamisesta SkyDrive Prohon, katso lyhyt videoesittely Video: Tiedostojen lisääminen SkyDrive Prohon. Lisätietoja SkyDrive Pron käytöstä on artikkelissa Omien tietojen hallinta.

Sivun alkuun SIVUN ALKUUN

Miten SkyDrive Pro eroaa SkyDrivesta?

Microsoftilla on myös toinen tallennuspalvelu, jonka nimi on SkyDrive. Olet ehkä jo käyttänytkin SkyDrivea tiedostojen ja muun sisällön tallentamiseen pilvipalveluun. Tämä palvelu kuitenkin eroaa SkyDrive Prosta:

    http://officeimg.vo.msecnd.net/en-us/files/633/179/ZA103056496.png); color: rgb(102, 102, 102); font-family: 'Segoe UI', SegoeUIWF, Arial, sans-serif;" type="disc">

  • SkyDrive on maksuton henkilökohtainen verkkotallennuspalvelu, jonka saa käyttöönsä Microsoft-tilin tai Outlook.comin yhteydessä. SkyDriven avulla voi  tallentaa tiedostoja, valokuvia ja muita tiedostoja pilvipalveluun sekä jakaa niitä ystävien kanssa ja jopa käsitellä sisältöä yhdessä. Voit itse päättää vapaasti, miten käytät sitä. Lisätietoja SkyDriven käyttämisestä on artikkelissa Office-asiakirjojen muokkaaminen muiden käyttäjien kanssa SkyDrivessa.
  • SkyDrive Pro on yrityskäyttöön tarkoitettu tiedostojen verkkotallennuspalvelu. SkyDrive Pro -kirjasto on organisaatiosi hallinnoima kirjasto, jossa voit jakaa ja työstää tiedostoja työtovereidesi kanssa. Sivustokokoelman järjestelmänvalvoja valvoo, miten kirjastoa käytetään. Voit lisäksi synkronoida SkyDrive Pro -synkronointiohjelmalla SkyDrive Pron tietokoneen kanssa sekä käyttää kirjaston tiedostoja ja kansioita Resurssienhallinnassa.

Sivun alkuun SIVUN ALKUUN

SkyDrive Pron synkronointi tietokoneen kanssa

SkyDrive Pro -synkronointiohjelma on käytettävissä Office 2013:ssa tai Office 365 -tilauksissa, joihin Office 2013 -sovellukset sisältyvät. Jos käytössäsi ei ole Office 2013:a, SkyDrive Pro -synkronointiohjelman voi ladata maksutta. Voit synkronoida SkyDrive Pro -kirjaston ja muut SharePoint -sivustokirjastot tietokoneen tai paikallisen laitteen kanssa synkronointiohjelmalla.

Voit synkronoida kirjaston siirtymällä kirjastoon selaimessa ja valitsemalla sivun yläreunassa Synkronoi. Jos synkronoit Office 365 SkyDrive Pro -kirjastoa, tiedostot näkyvät SkyDrive@organisaatio-kansiossa Resurssienhallinnan suosikeissa.

SkyDrive-kirjasto ja muut SharePoint-kirjastot suosikeissa lueteltuina

Jos synkronoit paikallista SkyDrive Pro -kirjastoa, tiedostot näkyvät suosikkien SkyDrive Pro -kansiossa. Jos synkronoit ryhmäsivuston kansiota, tiedostot näkyvät suosikeissa SharePoint-kansion alikansiossa. Alikansion nimi määräytyy ryhmäsivuston kirjaston nimen mukaan.

Riippumatta siitä, käytätkö Office 365 -sivuston vai paikallisen, organisaation hallitseman sivuston synkronointiohjelmaa, synkronointikokemus on samankaltainen sen mukaan, miten järjestelmänvalvojat ovat mukauttaneet sivustoa ja sen käyttöoikeuksia. Niinpä sinulta ei aina esimerkiksi kysytä tunnistetietoja. Jos sinulla on tällaisia ongelmia, ota yhteys tukipalveluun.

 HUOMAUTUS    Voit synkronoida SkyDrive Pro -synkronointiohjelmalla SharePoint 2013 -kirjastoja tietokoneeseen: Jos haluat synkronoida SharePoint 2010 -kirjastoja, käytä SharePoint Workspacea .

Sivun alkuun SIVUN ALKUUN

Ohjeet

Lisätietoja SkyDrive Pron ja SkyDrive Pro -synkronointiohjelman käytöstä on seuraavissa artikkeleissa:

Omien tietojen hallinta

Tiedostojen yhteiskäyttö

Tiedostojen jakaminen

Sivustojen tai tiedostojen jakaminen organisaation ulkopuolisten henkilöiden kanssa

Kirjaston synkronoiminen tietokoneen kanssa

SharePoint Online: ohjelmiston rajat ja rajoitukset